Kirkkonummen palvelukeskus tarjoaa myös kokoustilat ja muut palvelut kuntalaisille

Kirkkonummen Palvelukeskus valmistui v. 1991 ja on ollut siitä lähtien kuntalaisten virkistys- ja kohtaamispaikka. Palvelemme kuntalaisia monipuolisesti tarjoten mm. asuntojen ja liikuntapalvelujen lisäksi vuokrattavat harraste- tai kokoustilat. Esimerkiksi eläkeläis- ja erityisryhmien järjestöt käyttävät taloa kokouksiin ja harrastustoimintaan. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

Kokoustilat

Vuokraamme ruokasalia (mahtuu yli 100 hlöä) ja kokoustilojamme noin 10–25 hengen tilaisuuksiin. Voit järjestää meillä kokouksia, koulutuksia tai muita pienryhmätilaisuuksia. Kokoustilat vuokrataan klo 8 - 21 väliseksi ajaksi. Kokouksiin on myös mahdollisuus tilata tarjoilu, kuten kahvitus tai ruokailu keittiöstä. Tiedustelut voit tehdä numerosta 050 413 7457

Ruokailu

Kirkkonummen palvelukeskuksen tiloja voi vuokrata kokous- ja juhlapalveluihin. Ravintolassamme on yli 100 paikkaa, joten se on oivallinen paikka myös isompiin juhliin. Voit tilata juhlasi tarjoilut Kirkkonummen kunnan kautta.

Jalkojenhoitaja

Tiloissamme toimii myös rekisteröity jalkojenhoitaja, joka tekee ammattitaitosta työtä jalkojesi hyväksi - jo vuodesta 1984 lähtien. Jalkojenhoitaja on tavattavissa Kirkkonummen Palvelukeskuksessa arkipäivisin. Soita ja kysy lisää!

Jalkojenhoitaja Mona Sandström, p. 040 523 3599