Kirkkonummen palvelukeskus tarjoaa myös kokoustilat ja muut palvelut kuntalaisille

Kirkkonummen Palvelukeskus valmistui v. 1991 ja on ollut siitä lähtien kuntalaisten virkistys- ja kohtaamispaikka. Palvelemme kuntalaisia monipuolisesti tarjoten mm. asuntojen ja liikuntapalvelujen lisäksi vuokrattavat harraste- tai kokoustilat. Esimerkiksi eläkeläis- ja erityisryhmien järjestöt käyttävät taloa kokouksiin ja harrastustoimintaan. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja!

Kokoustilat

Kirkkonummen palvelukeskuksen tiloja voi vuokrata kokous- ja juhlapalveluihin. Voit järjestää meillä kokouksia, koulutuksia tai muita pienryhmätilaisuuksia. Kokoustilat vuokrataan klo 8 - 21 väliseksi ajaksi. Kokouksiin on myös mahdollisuus tilata tarjoilu, kuten kahvitus tai ruokailu keittiöstä. Tiedustelut voit tehdä numerosta 050 413 7457

Vuokrattavana olevat tilat:

- Ruokasali; avoimeen tilaan mahtuu noin 100 henkilöä.

- Akvaario; suljettuun lasikabinettiin mahtuu noin 25 henkilöä.

- Takakabinetti; liukuovella eristettävissä oleva tila sopii pienille, enintään kymmenen hengen ryhmille.

- Liikuntasali

- Kuntosali

Ruokailu

Kirkkonummen palvelukeskuksen ruokasalissa on lounas viikon jokaisena päivänä klo 11 - 13.

Jalkojenhoitaja

Tiloissamme toimii myös rekisteröity jalkojenhoitaja, joka tekee ammattitaitosta työtä jalkojesi hyväksi - jo vuodesta 1984 lähtien. Jalkojenhoitaja on tavattavissa Kirkkonummen Palvelukeskuksessa arkipäivisin. Soita ja kysy lisää!

Jalkojenhoitaja Mona Sandström, p. 040 523 3599