Vireät liikuntapalvelut Kirkkonummella – kohdistettu ensisijaisesti eläkeläisille

Kirkkonummen Palvelukeskus tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut ikääntyville ihmisille. Keskuksessa on nykyaikainen ja monipuolinen kuntosali sekä laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Ota yhteyttä, kun tarvitset esim. fysioterapiapalveluja, ohjausta kuntosalille, neuvontaa liikuntapalveluissa, toiminnallisuutta kehittävää liikuntaa tai yksilöllistä ohjausta pilatekseen. Liikuntapalvelut auttavat jaksamaan pidempään ja tuovat lihaskunnon lisäksi iloa ja vireyttä eläkeläisen päiviin!

Kuntosali

Fysioterapeuttimme tekevät tarvittaessa kuntosaliohjelmia, ja kuntosalille pääsee kätevästi kulkukortin avulla. Kulkukorttia voit kysyä henkilökunnaltamme. Vapailla vuoroilla päiväajat on tarkoitettu lähinnä eläkeläisille ja ilta-ajat yli 15-vuotiaille kuntalaisille. Tutustu kuntosalin infoon ja aikatauluihin!

Ryhmäliikunta

Tarjolla on ohjattuja kuntosaliharjoitteluryhmiä, eritasoisia pilates-ryhmiä, chiball-jumppaa ja kuntojumppaa. Liikuntaryhmiimme tulee ilmoittautua etukäteen. Tutustu ryhmäliikuntatuntiemme infoihin ja aikatauluihin!

Kuntosaliohjaus

Halutessasi fysioterapeuttimme antavat myös yksilöllistä kuntosaliohjausta. Kuntosaliohjauksen hinta on 65 € (2 x 45 min).