Fysioterapia Kirkkonummen Palvelukeskuksessa

Fysioterapia

Kirkkonummen Palvelukeskus tarjoaa monipuolisten liikuntapalveluiden ja ryhmäkuntoutuksen lisäksi yksilöfysioterapiaa kaiken ikäisille ja kuntoisille. Yksilöfysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Fysioterapian tavoitteena on terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen ylläpitäminen, edistäminen ja palauttaminen. Meiltä saat ohjausta ja neuvontaa, terapeuttisia harjoitteita sekä manuaalista ja fysikaalista terapiaa.

Fysioterapeutin vastaanotolla asiakas kohdataan yksilönä. Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan asiakkaan tilanne perusteellisella alkututkimuksella, jonka pohjalta laaditaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Painopiste on aktiivisessa kuntoutuksessa. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kivun lievittyminen, liikeratojen palauttaminen tai liikkeen hallinta.

LYMFATERAPIA

Lymfaterapia on erinomainen hoitomuoto eri syistä johtuvan turvotuksen poistamiseen. Lymfaterapia on kevyttä manuaalista käsittelyä, jossa imusuoniston toimintaa tehostetaan pehmein ja pumppaavin liikkein. Lymfaterapiasta saa lääkärin lähetteellä KELA-korvausta, kun kyseessä on rintasyöpäleikkaus tai muu laaja kirurginen toimenpide, ruusuinfektio tai synnynnäinen imusuoniston kehityshäiriö. Lymfaterapiaan kuuluu tärkeänä osana kompressiosidokset ja tukituotteet.

Lisätiedustelut ja ajanvaraus: Fysioterapeutti/lymfaterapeutti Piia Mäkelä p. 050 565 1795

Henkilökunta

Christa Sågbom   Fysioterapeutti, Personal Trainer ja Pilates-ohjaaja

Christa Sågbom

Christa on energinen fysioterapeutti, joka ei jätä ketään kylmäksi. Christan vahvuuksia ovat neurologinen kuntoutus, alaraajojen fysioterapia sekä kuntosaliohjaus ja kehonpainoharjoittelu. Christa valmentaa työn ohessa lasten ja nuorten telinevoimistelua, opiskelee eräoppaaksi ja harrastaa salibandya, sekä talviurheilulajeja.

Jag betjänar också gärna på svenska.

• Fysioterapeutti AMK, Arcada Yrkeshögskola 2011
  • Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus 2017
  • PhysioPilates-ohjaaja I-taso 2014 ja II-taso 2016
  • PhysioTrainer 2015
  • SPS (Spiral Stabilization) 2014 ja 2015
  • Kinesioteippaus 2012

Piia Mäkelä

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti ja Liikunnanohjaaja

• Fysioterapeutti AMK, Lahden Ammattikorkeakoulu 2008
  • Lymfaterapeutti, Varalan urheiluopisto 2014
  • Liikunnanohjaaja AMK, Lahden Ammattikorkeakoulu 2006

Serena TatananniSerena Tatananni

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja ja PhysioPilates-ohjaaja

Serena on iloinen ja luova persoona. Serenan vahvuuksia ovat ryhmäliikunnan ohjaus ja manuaalinen käsittely. Opiskelujen ohessa Serena on toiminut liikunnanohjaajana niin tanssin, kehonhuollon kuin kuntoilun saralla. Serena harrastaa laulua sekä luonnossa lenkkeilyä koiran kanssa.

• Fysioterapeutti AMK, Mikkelin Ammattikorkeakoulu 2015
  • Urheiluhieroja, SUHO 2011
  • Faskiamanipulaatio taso I -koulutus 2016
  • PhysioPilates -ohjaaja I 2015
  • Dancetone Kaiken Maailman Tuolijumppaa 2015
  • Kinesioteippaus 2011

Raija Keihänen-Ekstam

Raija on talon rautainen ammattilainen, joka toimii Palvelukeskussäätiön toiminnanjohtajana. Työ on säätiön toiminnan johtamista ja kehittämistä yhdessä säätiön hallituksen kanssa. Hallinnon kirjanpito ja reskontrat on ulkoistettu, samoin siivouspalvelut. Hoivaa ja tukipalveluita tuottaa Kirkkonummen kunta. Mieluisaa vaihtelua antavat Pilates-tuntien ohjaus ja fysioterapeutin sijaistukset tarvittaessa. Harrastuksina pilates, jooga, hiihto, vaellus ja golf.

Erikoislääkintävoimistelija 1989, neurologinen ja ortopedinen fysioterapia sekä geriatrinen erityisosaajakoulutus 2014.

• Työnohjaaja
  • PhysioPilates I-III -ohjaaja
  • ​Chiball-ohjaaja

Hinnasto