Kirkkonummen Palvelukeskukselta asunnot ikäihmisille ja vammaisille

Kirkkonummen Palvelukeskussäätiö omistaa palvelutalon, joka tarjoaa asumista vanhuksille ja vammaisille. Asunnot on tarkoitettu henkilöille, joiden toimintakyky on merkittävästi alentunut ja heillä on tarve saada sekä hoiva- että ateriapalveluita. Asunnot soveltuvat nimenomaan ikäihmisille ja vammaisille. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää asunnoista, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Miten asuntoa haetaan?

Asuntoihin haetaan lomakkeella, jonka saa palvelukeskuksesta. Voit myös tulostaa sen alla olevasta linkistä. Valintaperusteina ovat palveluasumispaikan tarve, tulot ja varallisuus. Asukkaat valitaan yhteistyössä kunnan kanssa. Asukkaat ovat vuokrasuhteessa säätiöön. Hoiva- ja tukipalveluita tuottaa Kirkkonummen kunta.

Talossa on

• 4 yksiötä 28 - 32m2
  • 16 kaksiota 41 m2
  • 6 kaksiota kahdelle henkilölle 47,5 m2
  • 2 ryhmäkotia, yhteensä 15 asuntoa

Tässä asuntohakemus. Tulosta hakemus ja täytä se kynällä.

Här är bostadsansökan.

Tietoja asumisesta antaa säätiön toiminnanjohtaja Raija Keihänen-Ekstam